Ajan­kohtaista

Alkuvuosi on ollut työntäyteinen erilaisten projektien ja opetuksen ansiosta. Muutama kurssi on menossa mielenkiintoisilla tekniikoilla höystettynä. Uusia verkkosivuja olen saanut toteuttaa ja graafisen suunnittelun töitä on ollut vaihtelevasti.

Ihana nähdä, 2024
Ihanaa, kun kevät on jo ovella ja kesä tulossa. Näitä odotellessa olen saanut tehdä monta mielenkiintoista projektia.
renkaat
Huovan lumoissa11.1.-4.4. MENOSSA Makramee-solmeilu A PERUTTU Makramee-solmeilu B TULOSSA ke 27.3. info ke 17.30 – 20.30, la-su 6.–7.4.2024 10.00 – 16.00
uusi-vuosi

Uutta vuotta on eletty jo jonkin matkaa, mutta silti se on uusi vuosi, uudempi kuin viime vuosi. Odotan malttamattomana, mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Taakse jäänyt vuosi oli jännittävä ja työteliäs: ihania töitä ja kohtaamisia, haasteita ja pettymyksiäkin mahtui mukaan, joista yrittää aina jotain oppia. Valoa matkallesi tähän vuoteen!

Pelaten duuniin! -hanke, JAMK
Syksyn 2023 suurin projekti oli Jyväskylän ammatti­korkea­koulun Pelaten duuniin! -hankeen loppu­tuotosten kuvittaminen ja taitto.
Jouluporo
Ihanaa Joulua ja Valoisaa Tulevaa Vuotta 2024
Tarkeat-sanat
Ilokseni olen saanut omalla panoksellani osallistua tämän kirjan julkaisuprosessiin suunnittelemalla ulkoasun ja tekemällä taiton Tärkeät sanat – loppuelämäni tilinpäätös -julkaisun.
Jamk, kolme piirroshahmoa

Vuosi 2023 alkaa lähestyä loppuaan ja on aika summata menneen vuoden tapahtumia ja niiden saldoa. Vuosi on ollut kiitollisen vilkas. Kevät ja kesä olivat työntäyteisiä, eikä syksy juurikaan hävennyt vertailussa. Osallistuin moneen näyttelyyn ja opettaakin sain useammalla kurssilla. Tekstiilialan toimijana ja tekstiilitaiteilijuuteni uusimpana orastavana helmenä sain muutaman työn esille ja myyntiin Taidelainaamo Ratamoon konkreettisesti ja […]

20231105_150410

Muutama kuva Jyväskylän Taidelainaamo Ratamon teosvalikoimasta. Kuvat Tiina Ekosaari.

kurssit-syksy-2024