Anne-Mari kasvokuva

Esittely

Olen Anne-Mari Ohra-aho Jyväskylästä ja toimin tekstiilityön tuntiopettajana (freelancer) sekä sivutoimisena yrittäjänä graafisen suunnittelun alalla.

Opetus

Opetan mm. huovutusta, kankaanpainantaa, kuvansiirtoa kankaalle ja kuvankäsittelyä tekstiilisuunnittelussa - tarpeen mukaan myös muita, esim. sovellettuja tekstiilitekniikoita. Toimin myös tekstiili- ja käsityöalalla näyttötutkintojen arvioijana.

Graafinen ala

Graafisella alalla suunnittelen ja toteutan painotuotteita ja pienimuotoisesti kotisivuja erilaisille toimeksiantajille. Asiakkaitani ovat mm. Suomen käsityön museo, Ikääntyvien yliopisto ja Jyväskylän kansalaisopisto sekä monet pienyrittäjät Jyväskylän seudulla. Kohderyhmiäni ovat erityisesti naispienyrittäjät, erilaiset yhteisöt ja yhdistykset sekä muut yksittäiset toimijat, kuten muotoilijat ja käsityöläiset.

Tekstiili

Teen myös erilaisilla tekstiilitekniikoilla ja niiden yhdistelmillä teoksia (painokangas, huopa, siirtokuva), joita on ollut mukana yksityis- ja yhteisnäyttelyissä Suomessa ja ulkomailla. Vuonna 2016 olen osallistunut mm. Filtti ry:n yhteisnäyttelyihin Saksassa, Ranskassa ja Jämsässä sekä Materia ry:n yhteisnäyttelyyn (menneet näyttelyt ARKISTO-sivulla >, NÄYTTELYGALLERIA >). Vuoden 2017 aikana minulla oli yksityisnäyttely tammikuussa Palokan Galleria Palkissa, elokuussa Galleria Sarassa ja Filtin yhteisnäyttely heinäkuussa. Ttulevat näyttelyt NYT-sivulla >

Jäsenyydet

Olen jäsenenä Materia ry:ssä ja Filtti ry:ssä.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna