Anne-Mari kasvokuva

Anne-Mari

Olen Jyväskylästä ja toimin tekstiilityön tuntiopettajana (freelancer) sekä sivutoimisena yrittäjänä graafisen suunnittelun alalla.

Opetus

Opetan mm. huovutusta, kankaanpainantaa, kuvansiirtoa kankaalle ja kuvankäsittelyä tekstiilisuunnittelussa - tarpeen mukaan myös muita, esim. sovellettuja tekstiilitekniikoita. Toimin myös tekstiili- ja käsityöalalla näyttötutkintojen arvioijana.

Graafinen ala

Graafisella alalla suunnittelen ja toteutan painotuotteita ja pienimuotoisesti kotisivuja erilaisille toimeksiantajille. Asiakkaitani ovat mm. Suomen käsityön museo, Ikääntyvien yliopisto ja Jyväskylän kansalaisopisto sekä monet pienyrittäjät Jyväskylän seudulla. Kohderyhmiäni ovat erityisesti naispienyrittäjät, erilaiset yhteisöt ja yhdistykset sekä muut yksittäiset toimijat, kuten muotoilijat ja käsityöläiset.

Pyrin työssäni yksinkertaiseen, ammattimaiseen ja laadukkaaseen visuaaliseen ilmeeseen huomioiden asiakkaan toiveet. Ota yhteyttä, ja voimme keskustella sinun graafisista tarpeistasi, yhteydenotto >

Tekstiili

Teen myös erilaisilla tekstiilitekniikoilla ja niiden yhdistelmillä teoksia - Painokangas, Huopa, Kuva tekstiilissä -, joita on ollut mukana yksityis- ja yhteisnäyttelyissä Suomessa ja ulkomailla. Olen osallistunut mm. Filtti ry:n yhteisnäyttelyihin Saksassa, Ranskassa ja Jämsässä sekä Materia ry:n yhteisnäyttelyihin Näyttelygalleria >. Vuonna 2017 minulla oli yksityisnäyttely Palokan Galleria Palkissa, Galleria Sarassa ja Filtin yhteisnäyttely. Tulevat näyttelyt >

Jäsenyydet

Olen jäsenenä Materia ry:ssä ja Filtti ry:ssä.