Anne-Mari kasvokuva

Hei!

Olen Anne-Mari, freelancer tekstiilityön tuntiopettaja ja graafisen alan sivutoiminen yrittäjä Jyväskylästä. Olen toiminut tuntiopettajana vuodesta 2002 ja graafisella alalla vuodesta 1997. Osallistun tekstiilialan yhteisnäyttelyihin ja pidän satunnaisesti myös yksityisnäyttelyitä, joihin suunnittelen ja toteutan erilaisia uniikkeja tekstiilejä.

Olen jäsenenä Materia ry:ssä ja Filtti ry:ssä.

Opetus

Opetan mm. huovutusta, kankaanpainantaa, kuvansiirtoa ja kuvankäsittelyä tekstiilisuunnittelussa - tarpeen mukaan myös muita, esim. sovellettuja tekstiilitekniikoita. Uusin aluevaltaus on makramee.

Opettajaksi olen päätynyt erilaisten sattumusten ja kohtaamisten kautta. Opettamisessa kiehtovat haasteet, ongelmanratkaisu, erilaisten ihmisten kohtaaminen ja uuden oppiminen. Olen suorittanut ammatillisen opettajan pedagogiset opinnot ja tekstiilialalla toimin myös näyttötutkintojen arvioijana.

Anne-Mari kasvokuva
Anne-Mari kasvokuva

Graafinen ala

Vastapainona opettajan työlle, toimin graafisella alalla sivutoimisena yrittäjänä toteuttaen erilaisia toimeksiantoja erilaisille kohderyhmille. Suunnittelen asiakkaan toiveen mukaisia painotuotteita ja pienimuotoisesti verkkosivuja. Asiakkaitani ovat mm. Suomen käsityön museo ja Jyväskylän kansalaisopisto sekä monet pienyrittäjät Jyväskylän seudulla, kuten Design LeenaSi, AAVAma ja Design Miia Suojala. Kohderyhmiäni ovat erityisesti naispienyrittäjät, erilaiset yhteisöt ja yhdistykset sekä muut toimijat, kuten muotoilijat ja käsityöläiset.

Pyrin työssäni yksinkertaiseen ja laadukkaaseen visuaaliseen ilmeeseen huomioiden asiakkaan toiveet. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme jutella sinun graafisista toiveistasi ja tarpeistasi, yhteydenotto >

Tekstiili

Toteutan erilaisilla tekstiilitekniikoilla ja niiden yhdistelmillä teoksia (katso painokangas, huopa, kuva tekstiilissä), joita on ollut mukana yksityis- ja yhteisnäyttelyissä Suomessa ja ulkomailla. Olen osallistunut mm. Filtti ry:n yhteisnäyttelyihin Saksassa, Ranskassa, Jämsässä ja muualla Suomessa sekä Materia ry:n yhteisnäyttelyihin Jyväskylässä (katso näyttelygalleria). Juuri nyt olen mukana Filtti ry:n Huomisen huopaa -yhteisnäyttelyssä Suomen käsityön museossa, lisätietoja. Yksityisnäyttelyitä on ollut ympäri Jyväskylää mm. Suomen käsityön museossa, Galleria Saràssa ja Galleria Palkissa.

Katso myös tulevat ja menneet näyttelyt.

Anne-Mari kasvokuva